Extra verwarming in je huurhuis

Elektrisch verwarmen kan een stuk zuiniger zijn dan verwarmen op gas. En met de huidige energieprijzen willen we allemaal wel wat besparen. Maar hoe kun je handige keuzes maken voor extra verwarming wanneer je in een huurhuis woont? Lees snel verder!

Wat mag wel en niet in jouw huurhuis?

De regels van een huurhuis kunnen verschillen: bij sommige verhuurders mag je alles doen wat je wilt, bij anderen mag je niks schilderen en soms mag je zelfs niks in de muur schroeven. Bovendien, wanneer je gaat verhuizen wil je jouw eigen spullen natuurlijk weer meenemen. Dat zijn natuurlijk wel punten om rekening mee te houden wanneer je een nieuw verwarmingssysteem uitkiest of extra verwarming wilt. Maar geen zorgen! Wij helpen je jouw huis elektrisch te gaan verwarmen met extra verwarming.

 

Wij letten altijd goed op de veiligheid van onze elektrische verwarmingen. Lees meer over veilig elektrisch verwarmen en wat wij daarvoor doen.

 

Extra verwarming die vrijstaand is

Wanneer je jouw huurhuis elektrisch wilt gaan verwarmen zal je logischerwijs kiezen voor verwarmingen die je losstaand kunt plaatsen. Een extra verwarming die je vast aan de muur of plafond hangt is dan namelijk minder handig. Maar je bent niet alleen aangewezen op energie slurpende elektrische kacheltjes. Er zijn veel elektrische verwarmingen die speciaal ontwikkeld zijn om permanent te gebruiken. En dat hoeft niet permanent aan de muur gemonteerd te zijn!

 

Een convector is net als de CV

Neem bijvoorbeeld de Alutherm convectorkachels. Dit zijn verwarmingen die precies dezelfde warmte geven als je gewend bent van de CV, maar dan op elektriciteit. Deze verwarmingen zijn daarom ook ideaal om aan de muur te hangen net als de oude radiatoren. Maar, om jou de flexibiliteit te bieden die je zoekt hebben wij deze verwarming ook zo gemaakt dat ze goed op voetjes geplaatst kunnen worden. Dan kun je ze neerzetten wanneer jij wilt, én makkelijk weer meenemen.

 

Infrarood voelt net als de zon

Een andere fijne manier om zuinig elektrisch te verwarmen is door middel van infraroodpanelen. Die stralen fijne warmte uit die je direct op jouw huid voelt. En dankzij onze nieuwe standaard kunnen de infraroodpanelen nu ook mobiel gebruikt worden. Ideaal!

Extra verwarming infraroodpanelen

Slimme koppelingen

En het allermooiste aan onze slimme verwarmingen is dat je geen alleenstaande verwarmingen koopt. Door ze te koppelen via de Eurom Smart App creëer je jouw eigen slimme verwarmingssysteem, precies naar jouw wensen. Ook wanneer je in een tijdelijk huis woont. Dat is fijn, want er zitten veel voordelen aan smart verwarmen.

Dus, ga jij ook jouw huurhuis elektrisch verwarmen?

Vergelijk producten