Infrarood verwarmers: de verwarming voor de toekomst

De overheid wil de CO2-uitstoot verminderen en stapt over op duurzame energie. Daarmee is de gasaansluiting straks voorgoed verleden tijd. Heb je alleen net een nieuw huis gebouwd en vraag je je nu af: hoe krijg ik mijn huis zonder gasaansluiting warm? Het antwoord hierop is simpel: met fijne infrarood verwarmers!

Hoe werken de infrarood verwarmers?

De infrarood verwarmers werken door middel van straling. Deze straling warmt alleen niet de lucht op, maar objecten en personen tot op ongeveer drie meter afstand van infrarood paneel. Het voordeel is dat de opgewarmde voorwerpen de warmte langer vasthouden dan dat lucht warmte vasthoudt, waardoor de voorwerpen de warmte ook weer afgeven aan andere objecten. Dit zorgt ten eerste voor een veel directere manier van verwarmen. Ten tweede gaat er geen energie verloren aan het steeds maar opnieuw verwarmen van de lucht. Omdat de opgewarmde voorwerpen ook weer warmte afgeven zal de gehele ruimte uiteindelijk opgewarmd zijn. Er gaat minder energie verloren, en het is dus super duurzaam.

 

Overal te bevestigen

De infrarood verwarmers zijn niet alleen duurzaam, je kunt deze elektrische verwarmers bovendien op heel veel plekken bevestigen in je huis.infraroodverwarming plafond Zo bevestig je de Mon Soleil 720 verre wifi heel eenvoudig aan de wand.

Maar je kunt infraroodverwarming ook aan het plafond bevestigen. Bijvoorbeeld omdat je het altijd koud hebt als je thuis op de bank zit. In dat geval is de Mon Soleil 800 infrarood paneel plafond de infrarood verwarmer die je zoekt. Net als de Mon Soleil 720 beschikt deze infrarood verwarmer over een ingebouwde thermostaat die je bovendien kunt bedienen vanaf je telefoon met de Eurom Smart app.

 

De infrarood verwarmers in je badkamer!

Wil je nooit meer een koude badkamer binnenstappen, dan biedt de Sani 400 Black infrarood paneel badkamer, of een van onze andere badkamerkachels een uitkomst.

Infrarood verwarming Sani 400 Wifi sfeer

Het grote voordeel van deze infrarood badkamer verwarming is dat het infrarood paneel geen opwarm tijd nodig heeft, waardoor je direct een verwarmde badkamer binnenstapt. Heerlijk natuurlijk, vooral tijdens de koude wintermaanden. Maar het wordt nog mooier! Je bedient het infrarood paneel voor de badkamer net als vele andere infraroodverwarming met de Eurom Smart app op je telefoon. Een geweldige functie natuurlijk, want op deze manier hoef je werkelijk nooit meer kou te lijden in huis.

Het infrarood paneel voor de badkamer is gemakkelijk aan de wand te monteren, met het (bijgeleverde) ophangsysteem kan je het eenvoudig installeren aan de muur.

 

Advies in infrarood verwarmer

Ben je overtuigd van infraroodverwarming, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken? In dat geval voorzien wij je graag van advies. Wij leggen je uit waar je aan moet denken bij het plaatsen van infrarood panelen. Om de keuze nog makkelijker te maken hebben we bovendien een handige rekentool ontwikkeld. Op deze manier bereken je welk infrarood paneel een goede keuze is voor jouw huis.

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten