Makkelijk insecten verjagen

Het is midden in de zomer: we zijn veel buiten en hebben vaak de ramen en deuren open om het binnen wat te luchten. Dan komt het hier en daar voor dat er een vlieg naar binnen zoeft. Of dat de vliegen besluiten mee te genieten van jouw barbecue. Dat is niet altijd even fijn, dus snappen wij dat je daar graag wat aan wilt doen. Lees verder om erachter te komen hoe je van deze vliegende vrienden af kunt komen en deze insecten snel kunt verjagen.

Insecten verjagen

Voorkom insecten in huis

Als eerste geld natuurlijk: voorkomen is beter dan genezen. Dus wanneer je jouw ramen en deuren graag open hebt staan zorg dan ook voor goed afsluitende horren. Dan komen die vliegen niet binnen, en hoef je er ook niks aan te doen.

Buiten is dit al wat moeilijker; dat is natuurlijk hún gebied. Maar ook daar kun je ze in eerste instantie goed verjagen. Veel insecten houden niet van tocht, dus plaats een ventilator strategisch onder je overkapping en je zult merken dat veel vliegen al op afstand blijven. Daarnaast is het handig om eten en (zoete) drankjes niet te lang buiten te laten staan. Wie kan zo’n heerlijk buffet nou weerstaan? Wanneer er niks of maar weinig staat dat de insecten aantrekt, dan heb je er ook veel minder last van.

Heb je na deze tips nog steeds veel last van vliegen of muggen? Dan hebben wij misschien wel wat apparaten die kunnen helpen om de insecten te verjagen!

 

Verschillende manieren

Er zijn verschillende manieren waarop je van insecten af kunt komen. Hieronder een handig overzicht.

Insecten verjagen

Als eerste kun je de insecten verjagen. Dat kan met een ventilator, zoals eerder benoemd. Maar als je lekker zit te eten met vrienden en familie wil je misschien wel iets dat de vliegen van je eten weg houdt. De Fly Away Twister zet je makkelijk op tafel. De bladen draaien in wisselend tempo rond, waardoor vliegen niet graag in de buurt komen. En de holografische strepen op de bladen werken extra afschrikwekkend! De Twister werkt ook nog eens op batterijen, dus je kunt deze overal neerzetten of zelfs meenemen naar de camping.

Makkelijk insecten verjagen

Fly Away Twister

 

Insecten vangen

Werkt verjagen niet goed genoeg? Dan kun je de vliegen ook vangen met een lijmval. Een blauw licht trekt de insecten aan waardoor ze tegen de lijmval aan vliegen. Deze lijmstrips kun je makkelijk vervangen, waardoor je snel klaar bent met opruimen.

Het voordeel van een lijmval ten opzichte van een hoogspanningsrooster is dat een lijmval geen geluid maakt, dus die is lekker stil!

Insecten vangen

Fly away Plug-in glue

 

Insecten vernietigen

Heb je erg veel vliegen in huis of een heel groot oppervlakte zoals een hal? Dan is een elektrische insectendoder een optie. Deze werken net als een lijmval door de insecten aan te trekken met blauw licht. Maar in plaats van tegen een lijmstrip aan te vliegen, vliegen ze nu tegen een hoogspanningsrooster aan. Door de hoge spanning zijn ze op slag dood. Dit maakt dit soort apparaten erg efficiënt, en omdat er meerdere grote lampen in zitten is het mogelijk dit type apparaat ook te gebruiken om grote ruimtes insectenvrij te maken. Denk aan winkels, werkplaatsen of grote hallen. Maar ook zeker voor woonkamers of keukens. Voor iedere locatie en soort ruimte is wel een passende insectendoder te krijgen.

Insecten verjagen

Fly Away 7-Oval

 

Tip: veel van deze apparaten kun je ook goed gebruiken op de camping om daar de insecten te verjagen.

 

Veilig insecten verjagen

Net als bij alle elektrische producten moet je bij elektrische insectendoders ook rekening houden met de veiligheid. Plaats ze bijvoorbeeld niet dicht bij een waterbron, en zorg ook dat ze stevig staan en niet makkelijk om kunnen vallen.

Bovendien worden onze producten zorgvuldig getest op veiligheid. Ze zijn ook zo ontwikkeld dat je niet met vingers bij de spanningselementen kunt komen.  Zo kun je met een gerust hart het apparaat in gebruik nemen!

Tip: plaats een elektrische insectendoder niet op een plek waar het tocht. Insecten vinden dat niet fijn en zullen dan niet in de buurt van de insectendoder komen.

Vergelijk producten