’s Avonds in de tuin zitten, wie houdt er niet van? Genieten van de buitenlucht, lekker warm en knus, misschien wel met wat muziek erbij. Dat heerlijk zomers gevoel is iets dat je het hele jaar door wilt voelen, dus hebben we hard gewerkt om precies dat gevoel bereikbaarder te maken. De Heat and Beat is een serie terrasverwarmers die niet alleen lekkere warmte produceren, maar ook muziek kunnen afspelen. Bovendien is het nog makkelijker geworden om de juiste sfeer te creëren. Je hebt namelijk alleen maar je telefoon nodig om de heaters aan te zetten.

 

Het is duidelijk dat we trots zijn op zulke mooie producten, en het liefste zouden we ze aan iedereen laten zien. Dat gaat dan ook gebeuren, aangezien de Heat and Beat Tower deze zaterdag zijn tv-debuut zal maken in het programma De Grote Tuinverbouwing.

De Grote Tuinverbouwing is een tv-programma waarin tuinen en woningen van mensen getransformeerd worden. Dit word gedaan door ervaren professionals die de mensen plezierig verrassen met de make-over. Natuurlijk hoort bij de make-over ook producten die het leefgemak vergroten. Vandaar krijgen we elke week een nieuw product te zien die tof, innovatief of gewoon erg handig is. Deze week zal dat dus de Heat and Beat Tower zijn. Wij kunnen niet wachten om te zien wat de meningen gaan zijn over deze handige en mooie terrasverwarmer. Ga jij ook kijken?