Bij De Grote Tuinverbouwing

Hoe zou het zijn om letterlijk het zonnetje in huis te halen? Om die warmte op welk moment dan ook op je huid te voelen? Je denkt misschien dat dit helemaal niet mogelijk is, of dat je alle ramen open moet gooien. Wat als ik je vertel dat het wél mogelijk is? Je kunt gewoon het zonnetje in huis halen met onze Mon Soleil infraroodpanelen. Deze verwarmingspanelen werken door middel van infraroodwarmte, en heten niet voor niets Mon Soleil: ‘Mijn Zon’. De panelen stralen infraroodstraling uit, hetzelfde als dat de zon uitstraalt. Deze straling voelt heerlijk aan op je huid, en je krijgt echt het gevoel alsof je in de zon zit.

Hoeveel we ook uitleggen over infraroodverwarming, je moet de warmte eigenlijk zelf ervaren. Dan ontdek je hoe fijn de warmte is die van een Mon Soleil paneel komt. Komende zaterdag 14 december gaan een aantal mensen dit persoonlijk ervaren in het tv-programma De Grote Tuinverbouwing. Zij zullen de Mon Soleil 350 Wifi ophangen, een infraroodverwarmingspaneel van 350 Watt. Het paneel zelf kan bediend worden met een afstandsbediening of de Eurom Smart App, waardoor je dit paneel van waar dan ook kunt bedienen. In De Grote Tuinverbouwing kun je meer zien over dit product, en natuurlijk wat zij er van vinden. Ga jij ook kijken?

Wil je meer weten over wat infraroodverwarming is of hoe het in jouw huis gebruikt kan worden? Neem dan een kijkje bij onze infrarood informatiepagina of bij de infrarood kachels.

 

Misschien ook interessant voor jou: