Force reinigingspakket op maat gif

Complete oplossing

Bij Eurom vinden we het belangrijk om niet alleen producten aan te bieden, maar ook complete oplossingen. Neem bijvoorbeeld onze hogedrukreinigers: dat zijn er best wat, met nog meer accessoires. Dat maakt het voor de consument moeilijk om te kiezen. Want voor welke accessoire ga je nou? Daarom willen wij de retailer de mogelijkheid geven om kant-en-klare pakketten in de winkels te zetten: een reinigingspakket op maat. Zo bundel je een reiniger met één of meer accessoires. Makkelijk voor in de winkel, en de consument kan zó een pakket meenemen.

 

Voor iedere situatie

Er zijn veel soorten combinaties te maken, voor welke situatie dan ook. Zoals een pakket speciaal voor het schoonmaken van de auto: een minder krachtige reiniger waardoor de lak niet beschadigt, samen met de fixed brush en de soap lance.

Of toch een pakket voor een grote tuin? Dan is bijvoorbeeld een krachtige reiniger zoals de Force 3000IND handig; die kan voor langere tijd achter elkaar gebruikt worden. Samen met de grote floorcleaner is het terras snel schoon, en wanneer er dan ook nog een stevige verlengslang bij zit kom je in elk hoekje van de tuin!

Er zijn dus veel mogelijkheden. Wilt u hulp met het samenstellen van een reinigingspakket op maat? Neem dan snel contact met ons verkoopteam op. Zij helpen u graag op weg!

 

 

Reinigers en accessoires

 

 

Force reinigingspakket op maat
Ook benieuwd naar de mogelijkheden van pakketten op maat bij andere producten? Bijvoorbeeld een terrasverwarmer in combinatie met een standaard? Neem snel contact met ons op om hier meer over te horen!