Over Eurom

We kunnen heel veel vertellen over Eurom, maar het kan ook kort. Sinds 1974 ontwikkelen en verkopen wij elektrische producten. Deze producten zijn onderverdeeld in zeven hoofd-categorieën:

Missie

Als groeiende organisatie hebben wij natuurlijk ook een missie: iets waar wij voor staan, wat wij belangrijk vinden. Voor Eurom is dat “samen werken aan comfort voor iedereen”. Hoe we dat doen leggen we meteen uit.

Eurom creëert comfort voor de consument door klimaat en seizoensproducten te ontwikkelen. Eurom producten zijn onderscheidend:

• Extra veilig
• Duurzame oplossingen
• Steeds weer vernieuwend
• Gebruiksvriendelijk
• Hoge kwaliteit

Eurom creëert comfort voor de klant door producten te bieden waarvoor de consument ze graag bezoekt. Dit doen we met een verrassend hoge dienstverlening.

Eurom creëert comfort voor haar werknemers door een fijne werkomgeving na te streven. We werken hard, maar dat doen we samen. We kunnen op elkaar rekenen en hebben plezier in ons werk. Dat stralen we uit!

Eurom creëert comfort voor de leveranciers door het vooropstellen van de onderlinge relatie. Kwaliteit en respect zijn belangrijk waarbij we samen werken aan de Eurom visie.

 

Visie

Onze missie, “samen werken aan comfort voor iedereen” is hoe wij ook onze visie willen realiseren. Wij willen namelijk ook iets bereiken. Wat dat is? 

Eurom wil het verschil maken. Dat doen we door continu te blijven ontwikkelen in onze producten en dienstverlening.

Zo willen we de consument goede producten bieden en de klant een uitgebreider assortiment met een steeds betere

dienstverlening. Samen werken we aan een beheersbare groei en een betere, veiligere en duurzamere toekomst.

 

Eurom biedt altijd meer

Door te blijven ontwikkelen en innoveren zijn de producten altijd actueel en up-to-date. Een belangrijk onderdeel daarvoor is vernieuwing: zowel in gebruik als in hoe het product er uit ziet. Zo proberen wij steeds betere en mooiere producten te ontwikkelen die in elke woning goed zal staan.

Voor onze klanten besteden wij veel aandacht aan winkelpresentaties en marketingondersteuning. Zo kun je denken aan schappenplannen, displays en ondersteunende productflyers en informatieborden. 

 

Powerful products

Ons credo zegt alles over onze producten: sterk, betrouwbaar en krachtig!

 

Geschiedenis

November 1974 markeert het begin van Eurom. Jaap Bakker start het bedrijf Euromac, zo genoemd naar wat het bedrijf gaat verkopen: Europese Machines. In de beginjaren waren deze machines volledig gericht op het agrarisch leven. Professionele producten die het zware leven in de agrarische sector kunnen doorstaan. Robuust, stevig en met veel vermogen. Denk aan hogedrukreinigers, kachels en generatoren. Degelijke machines die doen wat er van ze gevraagd wordt, dat was óók toen al de kracht van Eurom.

Veranderingen in de agrarische sector dwong Euromac echter tot actie. Minder boeren betekende minder vraag naar de professionele producten waar Euromac groot mee is geworden. Maar elektrische producten, dáár was nog steeds vraag naar. De kennis die Euromac over de jaren had opgedaan werd gebruikt om producten te ontwikkelen voor de gewone consument. De focus ligt daarbij nog steeds op het nastreven van de beste kwaliteit. Zo heeft Euromac een breed assortiment ontwikkeld die via dealers hun weg vinden naar de consument. Dit assortiment is onderverdeeld in zeven productcategorieën: reiniging, tuin & recreatie, terrasverwarming, permanente verwarming, verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten.

In 2010 draagt Jaap het stokje over aan zijn zoon, Wycher Bakker, die daarmee directeur van Euromac wordt. Vervolgens ondergaat Euromac in 2011 een naamsverandering naar ‘Eurom’. Dit om meer eenheid binnen het bedrijf aan te brengen, dat haar producten al onder de product-merknaam ‘Eurom’ op de markt bracht. Meer eenheid is meer kracht, en dat is bewezen. Over de jaren heen is Eurom namelijk exponentieel gegroeid. Waar het bedrijf in 1974 nog 100 pallets in de opslag kwijt kon, is dat vandaag de dag al het indrukwekkende aantal van 10.000 pallets. Daar is natuurlijk heel wat aan voorafgegaan, zoals twee verhuizingen en een aantal verbouwingen.

Eurom heeft veel veranderingen doorstaan, maar de kwaliteit en service die Eurom biedt is onveranderd gebleven, als niet verbeterd. Elk jaar opnieuw streeft Eurom ernaar om betere, mooiere en slimmere producten op de markt te brengen. Dit doet Eurom met een team van betrokken medewerkers die hard werken om de klant te ondersteunen. Van productie tot aftersales, Eurom biedt altijd meer!

Vergelijk producten