Makkelijk en snel van het onkruid af

Het voorjaar staat weer op de stoep, en dan is er niets fijner dan buiten in de tuin zitten. Zo kun je lekker ontspannen na een week hard werken. Maar je zit waarschijnlijk wat minder ontspannen wanneer je al dat onkruid ziet dat al tussen de tegels doorkruipt. Maar om dat nou met een krabbertje

Lees meer

161373 Force 3080

Hoe werkt een alleszuiger?

Een alleszuiger is een product dat je vast al eens tegengekomen bent, vooral wanneer je op zoek bent naar producten die je kunnen helpen je huis of bedrijf schoon te houden. Maar waarom zou je voor een alleszuiger kiezen, en niet een stofzuiger? In dit blog lees je alles over de alleszuiger en waar jij

Lees meer

Wanneer kun je welke pomp gebruiken?

 Je weet dat je een pomp wilt hebben, alleen zijn er verschillende soorten. Maar welke moet je kiezen? Ga je voor een tuinpomp, dompelpomp of toch een hydrofoorpomp? In dit blog leggen we je de verschillen tussen deze pompen uit en kun je daarna de juiste pomp kiezen om te gebruiken voor jouw toepassing.

Lees meer

Welke hogedrukreiniger moet je kiezen voor welke klus?

Je wilt een hogedrukreiniger aanschaffen. Dat is begrijpelijk, ze maken schoonmaakwerk zo veel makkelijker en sneller dat het een praktisch apparaat is om in huis te hebben. Maar voor welke ga je? Er zijn zoveel verschillende soorten met andere vermogens en werkdruk dat het moeilijk kiezen is. En dan hebben we het nog niet eens

Lees meer

rioolreiniger Force pipe cleaning hose

Hoe werkt een rioolslang?

Je hebt ze misschien al wel eens gezien: rioolslangen. Je weet dat ze bedoeld zijn om te gebruiken in riolen of leidingen, maar hebt verder eigenlijk geen idee hoe het werkt. Niet getreurd, in dit blog leggen we je uit hoe een rioolslang werkt en waarom het handig is om te hebben.

Lees meer

Eurom Force Ash Cleaner

Waar kun je een aszuiger voor gebruiken?

In ons assortiment hebben we veel apparaten die je kunt gebruiken voor het schoonmaken in en rond je huis. Van hogedrukreinigers tot heetwaterreinigers en van alleszuigers tot aszuigers. Maar waarom zou je een aszuiger nodig hebben? In dit blog vertellen we je alles over de aszuiger en hoe handig dit apparaat ook voor jou kan

Lees meer

Safe t-Shine 1200 Compact straalkachel sfeer

Straalkachel: hoofdverwarming of bijverwarming?

Wanneer je een straalkachel in huis haalt is het belangrijk te weten op wat voor manier deze kachel jou kan verwarmen. Vervang je er de hele CV mee of is het een extra manier van verwarmen náást je CV, bijvoorbeeld. De antwoorden daarop lees je hier!

Lees meer

olievrije radiator kachel elektrische verwarming kantoor thuiskantoor

Radiatorkachel: hoofdverwarming of bijverwarming?

Wanneer je wilt weten hoe je een radiator toe kunt passen is het belangrijk om te weten wat het precies is en hoe het werkt. ‘Radiator’ is namelijk geen algemeen woord voor verwarming, het is een type verwarming op zichzelf.

Lees meer

Sub-Heat 2000 keramische kachel

Keramische verwarming: hoofdverwarming of bijverwarming?

Eerder kon je al lezen hoe je het beste een infraroodverwarming, convector en ventilatorkachel kunt toepassen in jouw huis. Deze week leggen we je uit wat een keramische verwarming is, hoe deze werkt én of je dit type verwarming het beste kunt gebruiken als hoofd- of bijverwarming.

Lees meer

Ventilatorkachel Dual-Mate 2000 RC

Ventilatorkachel: hoofdverwarming of bijverwarming?

Hoe moet je een elektrische verwarming gebruiken? Naast de gewone verwarming of in plaats van? In dit blog leggen we je uit hoe je het beste een ventilatorkachel in huis kunt gebruiken. Zo kan jij de juiste keuze maken!

Lees meer

Convector: hoofdverwarming of bijverwarming?

Of je een elektrische kachel goed kunt gebruiken als hoofd- of bijverwarming ligt aan het type verwarming. Hoe zit dat met een elektrische convectorverwarming? Lees snel verder om te weten of je een convector als hoofd- of bijverwarming in kunt zetten!

Lees meer

Elektrische verwarming woonkamer

Infrarood: hoofdverwarming of bijverwarming?

Vorige week legden we je uit hoe je elektrische verwarming toe kan passen: als hoofd- of als bijverwarming. In het kort, wanneer je een elektrische verwarming als hoofdverwarming wilt gebruiken zal deze de centrale verwarming compleet vervangen en ga je dus jouw huis volledig elektrisch verwarmen. Aan de andere kant heb je bijverwarming. Dat is

Lees meer

Infraroodverwarming in jouw huis - verwarming elektrisch

Hoofdverwarming vs. bijverwarming: hoe pas jij elektrische verwarming toe?

Elektrische verwarming kun je op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als hoofdverwarming, of misschien wel als bijverwarming. Wil jij weten welke manier het beste bij jou past? Lees dan verder!

Lees meer

8713415363487 Orsa Fireplace sfeer

Vuurhaard er uit, sfeerhaard er in!

Je wilt warmte en sfeer in huis, maar niet het gedoe dat komt kijken bij een vuurhaard? Dan is een elektrische sfeerhaard de perfecte oplossing voor jou! Hier lees je alle voordelen van een elektrische sfeerhaard op een rij.

Lees meer

Extra verwarming in je huurhuis

Ben jij op zoek naar extra verwarming om jouw huurhuis elektrisch te verwarmen? Wij hebben de perfecte oplossingen voor jou zodat jij slim én energiezuinig jouw huurhuis kunt verwarmen.

Lees meer

Veilig elektrisch verwarmen

Het is belangrijk om veilige producten in huis te halen. Daarom ontwikkelen en testen wij onze producten continu, zodat jij met een gerust hart onze producten kunt gebruiken. Wil je weten hoe, of wat al die icoontjes op de verpakking nou betekenen? Dat lees je hier!

Lees meer

De eerste stappen naar zuinig elektrisch verwarmen

Je wilt jouw huis elektrisch gaan verwarmen, maar bent bang dat je veel te veel stroom gaat gebruiken? Dat is niet nodig! Wij leggen je alles uit waar je op moet letten bij het kiezen van elektrische verwarmingen zodat ook jij jouw huis zuinig elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Smart Home smart verwarmen

Voordelen van smart verwarmen

Smart Home, Domotica, slimme producten. Allemaal termen die je steeds vaker langs ziet komen. Maar wat betekenen ze en waarom is het zo populair? Dat én de voordelen van smart verwarmen lees je hier.

Lees meer

Garage/schuur

Jouw garage elektrisch verwarmen

Het elektrisch verwarmen van jouw garage of schuur is zo gepiept. Onze elektrische oplossingen helpen je jouw werkplaats veilig en comfortabel te verwarmen. Lees hier verder over het elektrisch verwarmen van garages, schuren en werkplaatsen.

Lees meer

Alutherm 1000 Wifi

Het kantoor elektrisch verwarmen

Het elektrisch verwarmen van een kantoor is goed te doen. Of het nu jouw thuiskantoor is, of het bedrijfskantoor: voor elke ruimte is er een gepaste oplossing. Lees hier meer over het kantoor elektrisch verwarmen.

Lees meer

Sani 400 Wifi

Elektrische verwarming in de badkamer

Er zijn veel manieren om jouw badkamer comfortabel elektrisch te verwarmen. Waar je voor kiest ligt aan wat je fijn én mooi vindt: er is voor elke badkamer een geschikte elektrische verwarming te vinden. Lees hier meer over hoe jij jouw badkamer elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Elektrische verwarming slaapkamer Dual-mate 2000 RC

Elektrische verwarming in jouw slaapkamer

Elektrische verwarming kan ook heel goed in de slaapkamer. Deze kleine ruimte kun je met slimme apparaten makkelijk en snel verwarmen. We leggen je alles uit over het elektrisch verwarmen van jouw slaapkamer!

Lees meer

Elektrische verwarming in de woonkamer

Je wilt je woonkamer elektrisch gaan verwarmen, hoe pak je dat aan? En welke elektrische verwarming heb je dan nodig? Geen zorgen, we leggen je het helemaal uit! Lees snel verder en kom erachter hoe jij jouw woonkamer elektrisch kunt gaan verwarmen!

Lees meer

elektrisch verwarmen

Jouw huis elektrisch verwarmen

Je huis elektrisch verwarmen, het kan makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten elektrische verwarmingen, er is er zeker een die bij jou past! Lees snel verder om meer te leren over het elektrisch verwarmen van jouw huis.

Lees meer

terrasverwaming zonder licht

Terrasverwarming zonder licht: kan dat?

Je wilt een fijne, warme terrasverwarming, maar dat rode licht kan zo storen. Dan maar geen terrasverwarmer? Natuurlijk niet! Lees snel verder en kom alles te weten over terrasverwarming zonder licht!

Lees meer

Infrarood verwarmers

Overstappen van gas naar elektrisch: waar moet je aan denken?

Met de huidige gasprijzen wordt het steeds minder aantrekkelijk om met gas je huis te blijven verwarmen. Hoewel het misschien heel ingewikkeld lijkt om elektrisch te gaan verwarmen is het makkelijker dan je denkt. Wij kunnen je helpen om de volgende stap in verwarmen te nemen: van gas naar elektrisch.

Lees meer

Lamp elektrische terrasverwarming

Welk soort terrasverwarmer lamp moet je kiezen?

Elke heater heeft een soort terrasverwarmer lamp. Deze lamp zorgt voor de warmte die je voelt. Maar er zit toch veel verschil tussen elke soort terrasverwarmer lamp. Lees hier alles over de verschillende lampen!

Lees meer

Q-Time 2000S is ‘Beste koop’ en ‘Beste van de test’

De Eurom Q-Time 2000S kreeg de titel ‘Beste koop’ én ‘Beste van de test’ van Test Aankoop. Een trots moment voor ons! Dat de Q-Time 2000S deze titels kreeg snappen we wel. Het is namelijk een praktische terrasverwarmer die een fijne warmte uitstraalt!

Lees meer

luchtontvochtiger 10 liter per dag kantoor thuiskantoor

Heb jij een luchtontvochtiger of luchtbevochtiger nodig?

Een goed binnenklimaat is belangrijker dan je denkt. De luchtvochtigheid in huis is ideaal als deze tussen de 40 en 60 procent ligt. Daarboven of onder, en je kunt er flink last van hebben. Dan kan het zijn dat je een luchtontvochtiger of luchtbevochtiger nodig hebt. 

Lees meer

Insecten verjagen

Makkelijk insecten verjagen

Insecten verjagen kan heel makkelijk zijn! Met onze compacte en veilige producten is het een fluitje van een cent. Geen insectenoverlast meer! Lees snel verder voor alle manieren om insecten te verjagen.

Lees meer

6 handige kampeer producten

Deze 6 handige kampeer producten zijn onmisbaar op jouw volgende vakantie. Ze maken jouw vakantie net wat relaxter en comfortabeler. Weten hoe dat kan? Lees snel verder!

Lees meer

Houd je hoofd koel op de camping

Hoe houd je het hoofd koel op de camping?

In een tent of caravan kan de temperatuur flink oplopen. Dat kan natuurlijk erg vervelend zijn. Dus hoe houd je het hoofd toch koel op de camping? Wij vertellen je de handigste trucs, dus lees snel verder!

Lees meer

Verschil tussen airco en aircooler

Verschil tussen airco en aircooler

Aircooler of airco, welke moet je kiezen? Ze klinken misschien hetzelfde, maar er zit toch verschil in. De werking is namelijk heel anders. Wil jij meer weten over de verschillen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Split airco of mobiele airco?

Split airco of mobiele airco

Wil je een airco maar weet je niet of je een split airco of mobiele airco wilt? Dat kan ook een lastige keuze zijn. Daarom leggen wij alle verschillen uit, zodat jij makkelijk en snel de juiste keuze voor in jouw huis kunt maken!

Lees meer

Woonkamer

Transitie gasloos verwarmen

Verwarmen vraagt om een nieuwe aanpak. Onze slimme innovaties helpen jou je huis elektrisch, comfortabel en efficiënt te verwarmen. Of het nu gaat om permanent verwarmen of een aanvulling op een bestaand systeem. Onze producten ondersteunen bij de transitie naar gasloos verwarmen. 

Lees meer

infrarood bijverwarming

Infrarood bijverwarming?

Wil jij infrarood verwarming toepassen? Dan kun je dit op 2 manieren doen: infrarood als hoofdverwarming of als bijverwarming. Beide manieren hebben hun eigen voor- en nadelen. Lees vooral verder om hier meer te weten over te komen!

Lees meer

Infrarood verwarmers

De overheid wil de CO2-uitstoot verminderen en stapt over op duurzame energie. Daarmee is de gasaansluiting straks voorgoed verleden tijd. Heb je alleen net een nieuw huis gebouwd en vraag je je nu af: hoe krijg ik mijn huis zonder gasaansluiting warm? Lees verder voor het antwoord!

Lees meer

infrarood terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming

Ben je op zoek naar een terrasverwarmer om ook heerlijk buiten te kunnen zitten als het kouder is? Wij hebben verschillende typen terrasverwarmingen waardoor je ook tijdens frisse avonduren heerlijk buiten op je balkon of in je tuin kunt blijven zitten.

Lees meer

Infrarood verwarming paneel Sani 400 Wifi black sfeer

Infrarood verwarming voor de badkamer

Infrarood verwarming is duurzaam, goed voor je portemonnee maar ook voor je gezondheid! Een infraroodpaneel is daarom ook ideaal om in je badkamer te hangen, maar niet alle verwarmingspanelen zijn hiervoor geschikt.  Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en voordelen van infrarood verwarming in de badkamer?

Lees meer

De Grote Tuinverbouwing woonkamer make-over

Infrarood verwarming voor Mark en Sieta

Wat zijn wij blij om te zien dat onze producten goed ontvangen worden. Zo ook deze keer in de Grote Tuinverbouwing met onze infrarood verwarming.

Lees meer

Eurom in de MIX

Wederom is Eurom verschenen in vakblad de MIX. In deze editie legt Wycher uit wat voor Eurom belangrijk is, en benoemt de nieuwe missie en visie.

Lees meer

Flameheater Round 11000

BBQ Battle met Eurom

Afgelopen zondag was het tijd voor de BBQ Battle. Het was weer een spannende aflevering, en ondanks de kou hadden de BBQ meesters het lekker warm met onze Flameheater.

Lees meer

Close-Up in de MIX

Wederom heeft Eurom de eer om in de MIX te verschijnen. Dit keer vertelt André Slot over het werken bij Eurom.

Lees meer

Eurom alutherm

Welke elektrische verwarming past in mijn huis?

Een paar weken terug hadden we het er al kort over: hoe moet je nu een elektrische verwarming kiezen? In dat blog kon je lezen waar je over na moet denken bij het kiezen van een nieuwe elektrische verwarming, en hebben wij kort alle voor- en nadelen per type op een rijtje gezet.

Lees meer

We kijken terug op 2019

Het jaar 2019 is bijna voorbij, maar wat is het een mooi jaar geweest! Wanneer wij terug kijken op dit drukke jaar zijn we natuurlijk hartstikke tevreden, maar ook benieuwd wat 2020 ons gaat brengen. Maar voordat we daar over na gaan denken willen we eerst stil staan bij de bijzondere momenten van 2019.

Lees meer

Sunset op tv

Zaterdag 21 december zal de Eurom Sunset 2000 te zien zijn bij De Grote Tuinverbouwing. Ga jij ook kijken?

Lees meer

infrarood verwarming kiezen

Hoe kies ik de juiste verwarming?

 Je bent op zoek naar een elektrische verwarming, maar er zijn er zo ontzettend veel. Hoe moet je er nou een kiezen? Maak je geen zorgen, daar gaan we bij helpen.

Lees meer

Eurom in de MIX

Het komende jaar zal Eurom in de Mix komen met een aantal Close Up’s. Een aantal van onze collega’s leggen uit waarom zij elke ochtend met plezier naar hun werk gaan. Als eerste staat Harry in de Mix. Hij verteld over zijn functie als verkoper.

Lees meer

Ondernemer van het jaar 2019

Na een lange aanloop waarin presentaties zijn gegeven en stemmen geworven is gistermiddag dan het verlossende woord gekomen. Op het Regio Zwolle Congres is Wycher Bakker uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019 Regio Zwolle.

Lees meer

Mon Soleil op tv

Zaterdag 14 december zal de Eurom Mon Soleil te zien zijn bij het tv-programma De Grote Tuinverbouwing. Hier kun je zien wat andere vinden van de warmte van zo’n infraroodverwarming. Deze warmte lijkt namelijk op de warmte van de zon, waardoor je echt het zonnetje in huis haalt.

Lees meer

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Het is december, het jaar komt ten einde. Geen betere tijd om vooruit te kijken naar het komende jaar. Als wij kijken naar 2020, en de jaren die volgen dan is één ding heel duidelijk: elektrisch verwarmen gaat steeds belangrijker worden. Maar waarom zou jij ook de overstap moeten maken?

Lees meer

Productontwikkeling zonder einde

De laatste weken hebben we al toegelicht wat voor veranderingen Eurom heeft doorgemaakt, in de markt maar ook organisatorisch. Maar een bedrijf is niks zonder haar producten. Daarom gaan we in dit blog in op het proces van productontwikkeling. Waar begin je? Welke stappen doorloop je? Wat is nou echt belangrijk bij productontwikkeling? Je leest het in dit blog.

Lees meer

Gigantische groei

We hebben het eerder gehad over de start van Eurom en hoe de markt is veranderd door de jaren heen. Maar ook Eurom zelf is flink veranderd, en dan met name het bedrijfspand. In dit blog vertellen we over alle verhuizingen en verbouwingen die we hebben moeten doen om de gigantische groei te kunnen ondersteunen.

Lees meer

Ondernemer van het Jaar nominatie

De maand november staat voor Eurom in het teken van de 45-jarige jubileum. Dit betekend natuurlijk heel veel voor ons allemaal, en zorgt ook voor een feestelijke sfeer. Dit feest wordt nog completer gemaakt door de nominatie van Wycher Bakker voor Ondernemer van het Jaar in regio Zwolle!

Lees meer

Omgaan met verandering

Deze maand staat in het teken van de geschiedenis van Eurom. Vandaag hebben we het over de vele veranderingen die Eurom heeft meegemaakt. Bijvoorbeeld hoe we inspeelden op een veranderende markt, of nieuwe technologieën.

Lees meer

Tijd voor een feestje

Ter ere van ons 45-jarige jubileum hebben we deze maand wat blogs over de geschiedenis van Eurom en hoe we gekomen zijn op het huidige punt. Vandaag starten we bij het begin, op 11 november 1974.

Lees meer

8713415334562 Heat and Beat Tower terrasverwarmer carbon met muziek en led lampen

Heat and Beat Tower op tv

Zaterdag 7 september zal de Heat and Beat Tower zijn tv-debuut maken bij het programma De Grote Tuinverbouwing. Met heerlijke warmte, ingebouwde bluetooth speakers en kleurrijke LED’s zal deze heater vast de show stelen!

Lees meer

Baas BBQ tv-programma flameheater

Terrasverwarming bij Baas BBQ

Afgelopen zondag was de eerste aflevering van Baas BBQ, dé wedstrijd om de beste barbecue-er van Nederland te vinden. Eurom was er bij, heb jij het gezien?

Lees meer

Interview in Mix

“Wij verkopen een behaaglijk huis”. Wycher Bakker over Eurom’s visie, missie, en de continue verbetering en ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten.

Lees meer

Vergelijk producten