Thuiswerkkachels Mon Soleil DSP 400 Wifi en Alutherm 400XS Wifi
Verwarming

Ook thuis comfortabel werken

Thuiswerkkachels Mon Soleil en Alutherm

Nu we met zijn allen massaal thuis aan het werk zijn is het een uitdaging om het een beetje behaaglijk en comfortabel te houden. Met de winter weer op aankomst wil je het in huis lekker warm krijgen, zónder met een hoge energierekening te zitten. Elektrisch verwarmen is dan echt een uitkomst. Elektrische verwarmingspanelen kunnen namelijk heel zuinig in verbruik zijn. Wij hebben daarom ook twee elektrische kachels die perfect in een thuiskantoor gebruikt kunnen worden, en waarbij je minder gebruikt dan wanneer je zou verwarmen via de cv. Lees hieronder meer over de thuiswerkkachels Alutherm 400XS Wifi en Mon Soleil DSP 400 Wifi!

 

Alutherm 400XS Wifi

De Alutherm 400XS Wifi is zo’n elektrische kachel die het goed zou doen in een thuiskantoor. Met maar 400 Watt gebruikt dit kacheltje helemaal niet veel stroom, en kan het toch een kleine ruimte heerlijk warm krijgen.

Wat nou zo fijn is aan de Alutherm 400XS Wifi is dat hij bestuurbaar is via de smartphone met behulp van de Eurom Smart App. Zo kun je de verwarming van waar dan ook aanzetten, maar kun je bijvoorbeeld ook een weektimer instellen. Zet de Alutherm bijvoorbeeld alleen aan op tijden dat je aan het werk bent, en je bespaart nog meer energie!

 

Mon Soleil DSP 400 Wifi

De Mon Soleil DSP 400 Wifi gebruikt net als de Alutherm hierboven maar 400 Watt, en is dus ook energiezuinig. De Mon Soleil is bijzonder omdat het een infraroodpaneel is. Het verwarmt niet de hele ruimte, maar juist personen en objecten in de ruimte. Zo gaat er geen energie verloren aan het opwarmen van de lucht, maar gebruikt het al het vermogen om jou als persoon op te warmen. Deze directe infrarood straling voelt net alsof je in het zonnetje zit, en is dus heerlijk om naast je bureau te hebben.

Net als de Alutherm kan deze Mon Soleil DSP 400 infrarood verwarming, Wifi bediend worden met een smartphone. Je hoeft dus niet eens meer naar het paneel te lopen om deze aan te zetten. Dat doe je met je telefoon of kun je vooraf regelen met de weektimer. Zo hoef je nergens meer aan te denken.

Wat ook mooi is aan dit infraroodpaneel? Doordat deze de lucht niet verplaatst ontstaat er ook geen vervelende luchtcirculatie die zorgt voor tocht en stofverplaatsing. Het klimaat in je werkkamer is zo veel gezonder!

 

De Mon Soleil en Alutherm zijn echte thuiswerkkachels

Het lage energieverbruik en het feit dat deze verwarmingen slimme kachels zijn maken de Alutherm 400XS en Mon Soleil DSP 400 heuse thuiswerkkachels. Ideaal voor een thuiskantoor deze winter, maar ze kunnen ook heel goed gebruikt worden in andere kleine kamers. Bijvoorbeeld een hobbykamer of kleine slaapkamer. Deze thuiswerkkachels zijn stil, dus je zult niet wakker van liggen van het geluid. En van de energiekosten ook niet.