Eindelijk de perfecte oplossing voor de afvoer van je mobiele airco!

Way-out – Mobiele airco doorvoer

De perfecte raamdoorvoer voor uw mobiele airco t/m 18.000 BTU

Window Way-Out

Eindelijk is er dé oplossing voor het afvoeren van warme lucht van je mobiele airco! De Eurom Window Way-Out is een bijna onmisbare toevoeging voor het gebruik van je mobiele airconditioner. Door de Way-out te bevestigen aan de afvoerslang, kan de warme lucht gemakkelijk via de Window Way-out worden afgevoerd.

De stukken schuimrubber worden gebruikt om de onstane kieren te dichten, zo voorkom je dat warme lucht terug de kamer in stroomt. De Window Way-Out kan in elke stand van een draaikiep raam worden geplaatst, zo kun je genieten van een heerlijk gekoelde ruimte. Deze handige toevoeging is geschikt voor bijna elke mobiele airco.

Bekijk de instructievideo
Bestel de Way-Out

Warme lucht kan via een draaikiep- of zolderraam naar buiten

Ons gepatenteerde ontwerp maakt het mogelijk om de airco slang door ieder draaikiep en zolderraam naar buiten te voeren.

Verstelbare klem zodat het raam niet open slaat

Met de meegeleverde klem is het mogelijk om de airco doorvoer te monteren op bijna ieder raam. Door deze klem kan het raam niet geopend worden

Schuimstrips meegeleverd om de kieren te vullen

Zo maak je gebruik van een airco doorvoer met een dicht raam

Airco slang naar buiten

Een veel voorkomend probleem bij een mobiele airco is dat er geen passende manier gevonden kan worden om de airco afvoer slang naar buiten te voeren. Dit is met de Window Way-Out van Eurom verleden tijd. Door ons unieke ontwerp is het mogelijk om de airco doorvoer in je draaikiep of zolder raam te bevestigen! Bekijk onze instructievideo hoe dit werkt.

Gerelateerde producten

Bestel nu!
Cloth Window Kit 400 cm raamafsluiting mobiele airconditioners8713415380941 Cloth Window Kit 400cm raamafdichting mobiele airconditioner

Cloth Window Kit 400 cm
 • Raam luchtafvoerkanaal
 • Eenvoudige ritssluiting
 • Klittenband montage
Bestel nu!
Cloth Window-Door Kit 600 cm raamafsluiting mobiele airconditioner8713415380958 Cloth Window-Door Kit 600cm raamafdichting mobiele airconditioners

Cloth Window-Door Kit 600 cm
 • Raam/deur luchtafvoerkanaal
 • Eenvoudige ritssluiting
 • Klittenband montage
Bestel nu!
8713415380965 Way-Out Brievenbusdoorvoer airconditioner slang8713415380965 Way-Out Brievenbusdoorvoer airconditioner slang

Way-Out brievenbusdoorvoer
 • Brievenbus luchtafvoerkanaal
 • Post kan naar binnen
 • Warmte gaat naar buiten
Bestel nu!

Window Way-Out
 • Warme lucht kan via elk kantelbaar raam naar buiten
 • Verstelbare klem zodat deze in elke raam past
 • Schuimstrips meegeleverd om het de kieren te vullen

Een airco doorvoer die overal past! De Window Way-out van Eurom

De Window Way-Out is een slimme oplossing voor je mobiele airco installaties. Met zijn gepatenteerde ontwerp biedt Window Way-Out een praktische oplossing voor het installeren van airco’s in draaikiep ramen en dakramen, waar traditionele methoden omslachtig en onpraktisch.
Het product zorgt ervoor dat je airconditioning kunt installeren waar je wilt, waardoor de flexibiliteit van uw mobiele airco worden verbeterd.

Het unieke ontwerp van Way-Out is speciaal ontwikkeld om te functioneren op een draaikiep raam of dakraam, Window Way-Out biedt een praktische en makkelijke oplossing zonder dat het raam warme lucht binnenlaat of je gaten moet boren in de muur.

Vergelijk producten