bedien Eurom infraroodpanelen met Smart Home
Verwarming

Waarom Eurom infraroodpanelen?

Bekijk volledige collectie

Waarom een Eurom?

Veiligheid en keuringen

Bij Eurom vinden we het belangrijk dat we goede, maar vooral veilige producten leveren. Wij willen dat jij zonder zorgen kunt genieten van alle voordelen die onze producten bieden. Daarom zijn wij continu aan het controleren en innoveren. Om de veiligheid te garanderen hebben onze producten, bijvoorbeeld onze Eurom infraroodpanelen, oververhittingsbeveiligingen. Deze beveiligingen zorgen ervoor dat een radiator of andere apparaat nooit te warm wordt en brand kan veroorzaken. Daarnaast zijn er verschillende internationale richtlijnen en normen waar onze producten op getest worden. Dit om de producten zo veilig mogelijk te maken.

 

Montagemethode van Eurom infraroodpanelen

De infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waardoor er geen aansluiting op de leidingen nodig is. Je hoeft dus geen installateur in te huren om de infraroodpanelen op te hangen, dat kan je helemaal zelf doen! Dankzij het ophangsysteem dat bij de infraroodpanelen komt is het makkelijk om de panelen te bevestigen. Je hoeft slechts één beugel aan de muur of plafond te bevestigen, waar je het paneel aanhangt. Het paneel hangt geborgd, waardoor het niet zomaar van de beugel af kan vallen of afgestoten kan worden.

De ophangsystemen zijn zo ontwikkeld dat de verwarmingspanelen gemakkelijk, maar toch veilig opgehangen kunnen worden. Naast het ophangen van de beugel hoef je alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en dan kan je de verwarming al gaan gebruiken.

 

Eurom Smart app

Wat uniek is aan de Eurom infraroodpanelen is dat ze uitgerust zijn met Wifi, waardoor je ze via de Eurom Smart App kunt bedienen. Door middel van deze app is het mogelijk om de panelen van een afstand te bedienen. Dit kan direct, door meteen de temperatuur aan te passen, of door een schema in te stellen. Dankzij dit schema kan de infrarood verwarming automatisch op een geselecteerde tijd en dag in- en uitschakelen, op de temperatuur die jij kiest. Het mooie aan de Smart App is dat je er meerdere verwarmingspanelen aan toe kunt voegen. Elk paneel kan je dan afzonderlijk bedienen, of tegelijkertijd. Het tegelijkertijd bedienen van meerdere panelen heeft als voordeel dat elk paneel in één ruimte dezelfde temperatuur aan kan houden op dezelfde tijdstippen, waardoor de ruimte optimaal verwarmd wordt.

Dankzij de tijdschema’s kan je de panelen zo zuinig mogelijk gebruiken. Hierdoor staan ze niet onnodig aan en bespaar je zoveel mogelijk stroom. Door de koppeling met de App is het ook mogelijk om vanuit buitenshuis de verwarmingspanelen te bedienen. Als je bijvoorbeeld de verwarmingspanelen op een tijdschema hebt staan, maar vandaag een uurtje eerder naar huis gaat van werk dan wil je niet in een koud huis aankomen. Met je telefoon kan je dan de infraroodpanelen inschakelen als je van werk vertrekt. Wanneer je thuis aankomt loop je een heerlijk warm huis binnen en heb je verder geen omkijken meer naar de panelen.

 

Ook een Eurom infraroodpaneel?

Bekijk dan vooral ons aanbod, of bereken snel hoeveel infraroodpanelen jij nodig zou hebben!

Online infrarood calculator

Hoeveel wattage heb ik eigenlijk nodig? Bereken met onze rekentool eenvoudig de inhoud van de te verwarmen ruimte. Zo maak je altijd de juiste productkeuze.

Ons advies

 
  • Dit advies is voor een goed geïsoleerde woning.
  • Probeer de panelen zo goed mogelijk in de ruimte te verdelen.
  • Rond het wattage naar boven af, het is raadzaam om wat meer wattage te gebruiken voor extra comfort.
  • Zorg dat het op te warmen gebied binnen 3 meter van het paneel is (voor plafonds hoger dan 3 meter zal een ander advies uitgebracht moeten worden).

Disclaimer
Het advies van deze rekentool is alleen een richtlijn en gebaseerd op de Eurom Mon Soleil modellen.

infrarood verwarming
bedien Eurom infraroodpanelen met Smart Home

Infraroodkachels