De maand november staat voor Eurom in het teken van de 45-jarige jubileum. Dit betekend natuurlijk heel veel voor ons allemaal, en zorgt ook voor een feestelijke sfeer. Dit feest wordt nog completer gemaakt door de nominatie van Wycher Bakker voor Ondernemer van het Jaar in regio Zwolle!

Het is bijna 10 jaar geleden dat Wycher Eurom heeft overgenomen van zijn vader. Natuurlijk zijn er altijd wat verschillen tussen hoe twee mensen een bedrijf runnen. Toch is Eurom door de jaren heen wel Eurom gebleven. Daarbij is het bedrijf ook flink gegroeid. Dat is terug te zien in het bedrijfspand, het aantal producten en natuurlijk ook het personeel. Ondanks deze groei is Eurom wel gewoon een fijn bedrijf gebleven waar we met zijn allen graag werken. Wij waren dan ook niet verrast over de nominatie voor ondernemer van het jaar.

Belangrijke veranderingen die in de laatste 10 jaar doorgevoerd zijn is bijvoorbeeld de overgang van de naam Euromac naar Eurom, en daarmee de komst van een nieuw logo. Ook hebben we in 2018 een grote verbouwing ondergaan waarbij ons magazijn ontzettend is vergroot. Dit allemaal zijn natuurlijk positieve ontwikkelingen die Eurom alleen maar verder hebben geholpen.

Het is niet makkelijk om een bedrijf over te nemen, maar Wycher heeft er zijn eigen stempel op weten te drukken en tóch de Eurom-identiteit weten te behouden. Daarom willen wij graag toosten op deze nominatie!

Wil jij nou ook Wycher steunen in deze nominatie? Dat kan door op hem te stemmen!