Na een lange aanloop waarin presentaties zijn gegeven en stemmen geworven is gistermiddag dan het verlossende woord gekomen. Op het Regio Zwolle Congres is Wycher Bakker uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019 Regio Zwolle.

 

De nominatie voor Ondernemer van het Jaar

De laatste twee maanden hebben in het teken gestaan van de nominatie voor Ondernemer van het Jaar. Deze nominatie werd op 17 oktober bekend gemaakt, en achter de schermen is hier veel voor gedaan. De vakjury rondleiden, ze in een presentatie vertellen waarom deze titel bij Wycher hoort, en natuurlijk iedereen in je netwerk laten weten dat je genomineerd bent.

Maar het echte werk waardoor Wycher deze ondernemersprijs heeft gewonnen is natuurlijk al vóór de nominatie gedaan. Bijvoorbeeld de focus op continue verbetering van de producten, veel nieuwe producten ontwikkelen die kwalitatief goed zijn, en de Eurom-service die verder gaat. Het Eurom DNA heeft ertoe geleid dat op 12 december Wycher is vernoemd tot Ondernemer van het Jaar 2019. Het was een hele strijd waarin Wycher op ging tegen de twee andere genomineerden Arend-Jan Horst (Akroh Industries) en André Jansen (Maan Group). Met zulke sterke tegenstanders zijn we natuurlijk trots dat Wycher de overwinning heeft behaald.

 

Regio Zwolle Congres

Op donderdag 12 december begon om 14.00 het Regio Zwolle Congres. Een middag vol sprekers die ingingen op het thema ‘Blijf in Business’. De sprekers op het congres waren onder andere Ernst Jan Stigter, de CEO van Microsoft Nederland, en Marieke Snoek, eigenaar van Cycloon.

 

Al met al was het een inspirerende middag. Na het programma konden alle aanwezigen bovendien met elkaar netwerken op de afsluitende borrel.