Elektrische verwarming woonkamer

Infrarood: hoofdverwarming of bijverwarming?

Vorige week legden we je uit hoe je elektrische verwarming toe kan passen: als hoofd- of als bijverwarming. In het kort, wanneer je een elektrische verwarming als hoofdverwarming wilt gebruiken zal deze de centrale verwarming compleet vervangen en ga je dus jouw huis volledig elektrisch verwarmen. Aan de andere kant heb je bijverwarming. Dat is

Lees meer

Infraroodverwarming in jouw huis - verwarming elektrisch

Hoofdverwarming vs. bijverwarming: hoe pas jij elektrische verwarming toe?

Elektrische verwarming kun je op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als hoofdverwarming, of misschien wel als bijverwarming. Wil jij weten welke manier het beste bij jou past? Lees dan verder!

Lees meer

Extra verwarming in je huurhuis

Ben jij op zoek naar extra verwarming om jouw huurhuis elektrisch te verwarmen? Wij hebben de perfecte oplossingen voor jou zodat jij slim én energiezuinig jouw huurhuis kunt verwarmen.

Lees meer

Veilig elektrisch verwarmen

Het is belangrijk om veilige producten in huis te halen. Daarom ontwikkelen en testen wij onze producten continu, zodat jij met een gerust hart onze producten kunt gebruiken. Wil je weten hoe, of wat al die icoontjes op de verpakking nou betekenen? Dat lees je hier!

Lees meer

De eerste stappen naar zuinig elektrisch verwarmen

Je wilt jouw huis elektrisch gaan verwarmen, maar bent bang dat je veel te veel stroom gaat gebruiken? Dat is niet nodig! Wij leggen je alles uit waar je op moet letten bij het kiezen van elektrische verwarmingen zodat ook jij jouw huis zuinig elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Smart Home smart verwarmen

Voordelen van smart verwarmen

Smart Home, Domotica, slimme producten. Allemaal termen die je steeds vaker langs ziet komen. Maar wat betekenen ze en waarom is het zo populair? Dat én de voordelen van smart verwarmen lees je hier.

Lees meer

Alutherm 1000 Wifi

Het kantoor elektrisch verwarmen

Het elektrisch verwarmen van een kantoor is goed te doen. Of het nu jouw thuiskantoor is, of het bedrijfskantoor: voor elke ruimte is er een gepaste oplossing. Lees hier meer over het kantoor elektrisch verwarmen.

Lees meer

Sani 400 Wifi

Elektrische verwarming in de badkamer

Er zijn veel manieren om jouw badkamer comfortabel elektrisch te verwarmen. Waar je voor kiest ligt aan wat je fijn én mooi vindt: er is voor elke badkamer een geschikte elektrische verwarming te vinden. Lees hier meer over hoe jij jouw badkamer elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Elektrische verwarming slaapkamer Dual-mate 2000 RC

Elektrische verwarming in jouw slaapkamer

Elektrische verwarming kan ook heel goed in de slaapkamer. Deze kleine ruimte kun je met slimme apparaten makkelijk en snel verwarmen. We leggen je alles uit over het elektrisch verwarmen van jouw slaapkamer!

Lees meer

Elektrische verwarming in de woonkamer

Je wilt je woonkamer elektrisch gaan verwarmen, hoe pak je dat aan? En welke elektrische verwarming heb je dan nodig? Geen zorgen, we leggen je het helemaal uit! Lees snel verder en kom erachter hoe jij jouw woonkamer elektrisch kunt gaan verwarmen!

Lees meer

elektrisch verwarmen

Jouw huis elektrisch verwarmen

Je huis elektrisch verwarmen, het kan makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten elektrische verwarmingen, er is er zeker een die bij jou past! Lees snel verder om meer te leren over het elektrisch verwarmen van jouw huis.

Lees meer

Infrarood verwarmers

Overstappen van gas naar elektrisch: waar moet je aan denken?

Met de huidige gasprijzen wordt het steeds minder aantrekkelijk om met gas je huis te blijven verwarmen. Hoewel het misschien heel ingewikkeld lijkt om elektrisch te gaan verwarmen is het makkelijker dan je denkt. Wij kunnen je helpen om de volgende stap in verwarmen te nemen: van gas naar elektrisch.

Lees meer

6 handige kampeer producten

Deze 6 handige kampeer producten zijn onmisbaar op jouw volgende vakantie. Ze maken jouw vakantie net wat relaxter en comfortabeler. Weten hoe dat kan? Lees snel verder!

Lees meer

Woonkamer

Transitie gasloos verwarmen

Verwarmen vraagt om een nieuwe aanpak. Onze slimme innovaties helpen jou je huis elektrisch, comfortabel en efficiënt te verwarmen. Of het nu gaat om permanent verwarmen of een aanvulling op een bestaand systeem. Onze producten ondersteunen bij de transitie naar gasloos verwarmen. 

Lees meer

infrarood bijverwarming

Infrarood bijverwarming?

Wil jij infrarood verwarming toepassen? Dan kun je dit op 2 manieren doen: infrarood als hoofdverwarming of als bijverwarming. Beide manieren hebben hun eigen voor- en nadelen. Lees vooral verder om hier meer te weten over te komen!

Lees meer

Infrarood verwarmers

De overheid wil de CO2-uitstoot verminderen en stapt over op duurzame energie. Daarmee is de gasaansluiting straks voorgoed verleden tijd. Heb je alleen net een nieuw huis gebouwd en vraag je je nu af: hoe krijg ik mijn huis zonder gasaansluiting warm? Lees verder voor het antwoord!

Lees meer

Infrarood verwarming paneel Sani 400 Wifi black sfeer

Infrarood verwarming voor de badkamer

Infrarood verwarming is duurzaam, goed voor je portemonnee maar ook voor je gezondheid! Een infraroodpaneel is daarom ook ideaal om in je badkamer te hangen, maar niet alle verwarmingspanelen zijn hiervoor geschikt.  Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en voordelen van infrarood verwarming in de badkamer?

Lees meer

Mon Soleil op tv

Zaterdag 14 december zal de Eurom Mon Soleil te zien zijn bij het tv-programma De Grote Tuinverbouwing. Hier kun je zien wat andere vinden van de warmte van zo’n infraroodverwarming. Deze warmte lijkt namelijk op de warmte van de zon, waardoor je echt het zonnetje in huis haalt.

Lees meer

Vergelijk producten