olievrije radiator kachel elektrische verwarming kantoor thuiskantoor

Radiatorkachel: hoofdverwarming of bijverwarming?

Wanneer je wilt weten hoe je een radiator toe kunt passen is het belangrijk om te weten wat het precies is en hoe het werkt. ‘Radiator’ is namelijk geen algemeen woord voor verwarming, het is een type verwarming op zichzelf.

Lees meer

Sub-Heat 2000 keramische kachel

Keramische verwarming: hoofdverwarming of bijverwarming?

Eerder kon je al lezen hoe je het beste een infraroodverwarming, convector en ventilatorkachel kunt toepassen in jouw huis. Deze week leggen we je uit wat een keramische verwarming is, hoe deze werkt én of je dit type verwarming het beste kunt gebruiken als hoofd- of bijverwarming.

Lees meer

Ventilatorkachel Dual-Mate 2000 RC

Ventilatorkachel: hoofdverwarming of bijverwarming?

Hoe moet je een elektrische verwarming gebruiken? Naast de gewone verwarming of in plaats van? In dit blog leggen we je uit hoe je het beste een ventilatorkachel in huis kunt gebruiken. Zo kan jij de juiste keuze maken!

Lees meer

Convector: hoofdverwarming of bijverwarming?

Of je een elektrische kachel goed kunt gebruiken als hoofd- of bijverwarming ligt aan het type verwarming. Hoe zit dat met een elektrische convectorverwarming? Lees snel verder om te weten of je een convector als hoofd- of bijverwarming in kunt zetten!

Lees meer

Infraroodverwarming in jouw huis - verwarming elektrisch

Hoofdverwarming vs. bijverwarming: hoe pas jij elektrische verwarming toe?

Elektrische verwarming kun je op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als hoofdverwarming, of misschien wel als bijverwarming. Wil jij weten welke manier het beste bij jou past? Lees dan verder!

Lees meer

8713415363487 Orsa Fireplace sfeer

Vuurhaard er uit, sfeerhaard er in!

Je wilt warmte en sfeer in huis, maar niet het gedoe dat komt kijken bij een vuurhaard? Dan is een elektrische sfeerhaard de perfecte oplossing voor jou! Hier lees je alle voordelen van een elektrische sfeerhaard op een rij.

Lees meer

Extra verwarming in je huurhuis

Ben jij op zoek naar extra verwarming om jouw huurhuis elektrisch te verwarmen? Wij hebben de perfecte oplossingen voor jou zodat jij slim én energiezuinig jouw huurhuis kunt verwarmen.

Lees meer

Veilig elektrisch verwarmen

Het is belangrijk om veilige producten in huis te halen. Daarom ontwikkelen en testen wij onze producten continu, zodat jij met een gerust hart onze producten kunt gebruiken. Wil je weten hoe, of wat al die icoontjes op de verpakking nou betekenen? Dat lees je hier!

Lees meer

De eerste stappen naar zuinig elektrisch verwarmen

Je wilt jouw huis elektrisch gaan verwarmen, maar bent bang dat je veel te veel stroom gaat gebruiken? Dat is niet nodig! Wij leggen je alles uit waar je op moet letten bij het kiezen van elektrische verwarmingen zodat ook jij jouw huis zuinig elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Garage/schuur

Jouw garage elektrisch verwarmen

Het elektrisch verwarmen van jouw garage of schuur is zo gepiept. Onze elektrische oplossingen helpen je jouw werkplaats veilig en comfortabel te verwarmen. Lees hier verder over het elektrisch verwarmen van garages, schuren en werkplaatsen.

Lees meer

Alutherm 1000 Wifi

Het kantoor elektrisch verwarmen

Het elektrisch verwarmen van een kantoor is goed te doen. Of het nu jouw thuiskantoor is, of het bedrijfskantoor: voor elke ruimte is er een gepaste oplossing. Lees hier meer over het kantoor elektrisch verwarmen.

Lees meer

Sani 400 Wifi

Elektrische verwarming in de badkamer

Er zijn veel manieren om jouw badkamer comfortabel elektrisch te verwarmen. Waar je voor kiest ligt aan wat je fijn én mooi vindt: er is voor elke badkamer een geschikte elektrische verwarming te vinden. Lees hier meer over hoe jij jouw badkamer elektrisch kunt verwarmen.

Lees meer

Elektrische verwarming slaapkamer Dual-mate 2000 RC

Elektrische verwarming in jouw slaapkamer

Elektrische verwarming kan ook heel goed in de slaapkamer. Deze kleine ruimte kun je met slimme apparaten makkelijk en snel verwarmen. We leggen je alles uit over het elektrisch verwarmen van jouw slaapkamer!

Lees meer

Elektrische verwarming in de woonkamer

Je wilt je woonkamer elektrisch gaan verwarmen, hoe pak je dat aan? En welke elektrische verwarming heb je dan nodig? Geen zorgen, we leggen je het helemaal uit! Lees snel verder en kom erachter hoe jij jouw woonkamer elektrisch kunt gaan verwarmen!

Lees meer

elektrisch verwarmen

Jouw huis elektrisch verwarmen

Je huis elektrisch verwarmen, het kan makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten elektrische verwarmingen, er is er zeker een die bij jou past! Lees snel verder om meer te leren over het elektrisch verwarmen van jouw huis.

Lees meer

6 handige kampeer producten

Deze 6 handige kampeer producten zijn onmisbaar op jouw volgende vakantie. Ze maken jouw vakantie net wat relaxter en comfortabeler. Weten hoe dat kan? Lees snel verder!

Lees meer

Eurom alutherm

Welke elektrische verwarming past in mijn huis?

Een paar weken terug hadden we het er al kort over: hoe moet je nu een elektrische verwarming kiezen? In dat blog kon je lezen waar je over na moet denken bij het kiezen van een nieuwe elektrische verwarming, en hebben wij kort alle voor- en nadelen per type op een rijtje gezet.

Lees meer

infrarood verwarming kiezen

Hoe kies ik de juiste verwarming?

 Je bent op zoek naar een elektrische verwarming, maar er zijn er zo ontzettend veel. Hoe moet je er nou een kiezen? Maak je geen zorgen, daar gaan we bij helpen.

Lees meer

Mon Soleil op tv

Zaterdag 14 december zal de Eurom Mon Soleil te zien zijn bij het tv-programma De Grote Tuinverbouwing. Hier kun je zien wat andere vinden van de warmte van zo’n infraroodverwarming. Deze warmte lijkt namelijk op de warmte van de zon, waardoor je echt het zonnetje in huis haalt.

Lees meer

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Het is december, het jaar komt ten einde. Geen betere tijd om vooruit te kijken naar het komende jaar. Als wij kijken naar 2020, en de jaren die volgen dan is één ding heel duidelijk: elektrisch verwarmen gaat steeds belangrijker worden. Maar waarom zou jij ook de overstap moeten maken?

Lees meer

Vergelijk producten