Het jaar 2019 is bijna voorbij, maar wat is het een mooi jaar geweest! Er is veel gebeurd, hard gewerkt en veel plezier gemaakt met zijn allen. We hebben onze samenwerking naar nieuwe hoogtes gebracht (letterlijk), hebben veel feest kunnen vieren en geprobeerd Eurom goed op de kaart te zetten. Wanneer wij terug kijken op dit drukke jaar zijn we natuurlijk hartstikke tevreden, maar ook benieuwd wat 2020 ons gaat brengen. Maar voordat we daar over na gaan denken willen we eerst stil staan bij de bijzondere momenten van 2019.

 

Samen staan we sterk

Op 24 mei was het zover: de teambuilding. We wisten nog niet wat we gingen doen of waar we heen gingen, dus de spanning zat er goed in. Na een busrit van zeker 2 uur kwamen we aan bij Experience Island. Opgedeeld in vier groepen verspreidden we ons over het eiland, op zoek naar de eerste opdracht. Voor elke opdracht kregen we punten naar hoe goed en snel we deze uitvoerden. Bij Eurom doen we niks half, dus iedereen was ontzettend fanatiek en zette alles op alles om zoveel mogelijk punten binnen te halen.

Na elke opdracht wisselden we door naar de volgende, waardoor we uiteindelijk alle vier de opdrachten hadden uitgevoerd. Deze bestonden uit quad rijden, een klimwand, estafette over een obstakel parkoers en een boom beklimmen om er vervolgens af te springen naar een trapeze.

Op deze manier samenwerken met je collega’s is natuurlijk dé manier om als team sterker te worden. Het zorgde bovendien voor een fantastische dag!

 

Zomergekte

Je hebt het zelf waarschijnlijk ook gemerkt in de zomer. De ene dag staan de winkels vol met ventilatoren en airco’s, en de volgende dag is alles al weg. Dat is ook niet gek met de heerlijke dagen die we gehad hebben. Het record voor warmst gemeten dag is zelfs tweemaal verbroken, waarbij de hoogste temperatuur deze zomer 40,7 °C was!

Deze ongekende warmte is voor ons natuurlijk heel goed geweest. Wij hadden ons magazijn tot aan de top gevuld met klimaatartikelen als voorbereiding voor de zomer. Deze gingen ongekend snel de deur uit, en voor we het wisten waren alle airco’s uitverkocht. Laten we hopen op volgend jaar nog zo’n heerlijke zomer!

Nieuwe website

Over de zomer hebben we ook hard gewerkt aan de realisatie van onze nieuwe website. We waren op zoek naar een frisse nieuwe uitstraling die beter zou passen bij Eurom. Het was daarbij belangrijk om de huidige productgroepen beter naar voren te laten komen en meer informatie te verschaffen aan de consument. Wij hebben namelijk zoveel producten dat het makkelijk is om het overzicht te verliezen. Door een duidelijkere website structuur met meer informatie wilden wij dit proces makkelijker maken.

In september is deze nieuwe website live gegaan. Wij zijn hier ontzettend tevreden over, maar blijven natuurlijk continu verbeteren. Zo zorgen we er voor dat de informatie op de site actueel blijft, en makkelijk te vinden.

 

Reis door de tijd

2019 is ook het jaar dat Eurom alweer 45 jaar bestaat. Dit is natuurlijk reden voor een groot feest. We hebben daarom veel aandacht geschonken aan de geschiedenis van Eurom, door middel van blogs en social media berichten. Het was mooi om terug te kijken op de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, en om te zien hoe Eurom gegroeid is als bedrijf.

Lees hier onze jubileum blogs:

 

Ondernemer van het Jaar

Het is duidelijk dat 2019 een mooi jaar is geweest voor Eurom. Het is dan ook niet gek dat Wycher Bakker is uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019 Regio Zwolle.

Op 17 oktober werd de nominatie voor de ondernemersprijs bekend gemaakt. Dat was op zichzelf al een eer, maar om dan ook de overwinning te behalen is natuurlijk nog leuker.

Op 12 december werd de uitslag bekend gemaakt op het Regio Congres Zwolle. Van de drie finalisten heeft Wycher uiteindelijk de overwinning binnen gesleept.

Bekend van tv

Eurom heeft dit jaar ook aardig wat publiciteit gehad. Zowel op tv als in magazines waren Eurom producten te zien, wat hopelijk heeft bijgedragen aan een positief beeld van Eurom.

In april begon het seizoen van Baas BBQ. Dankzij de Flameheater 11000 stonden de barbecueërs er warmpjes bij.

Ook bij De Grote Tuinverbouwing zijn ze fan van onze terrasverwarmers. In september was de Heat and Beat Tower al te zien, en in december de stijlvolle Sunset. Ook onze infraroodverwarmingspanelen kregen een mooi plekje in een aflevering van De Grote Tuinverbouwing. Wat wil je ook met zulke fijne producten?

Natuurlijk krijgen niet alleen producten wat meer aandacht, ook ons personeel is aan de beurt. In december stond één van onze collega’s al in de MIX. Verspreid over 2020 zullen er nog 3 andere collega’s in de MIX komen. Zij vertellen dan hoe het is om bij Eurom te werken en wat zij elke dag zoal doen.

 

Nieuwe missie en visie

2019 is ook het jaar dat we een nieuwe missie en visie hebben ontwikkeld. Dankzij input van iedereen binnen Eurom is dit ook echt een representatie van het bedrijf. Hieronder kun je de nieuwe missie en visie lezen:

Missie

Samen werken aan comfort voor iedereen.

Eurom creëert comfort voor de consument door klimaat en seizoensproducten te ontwikkelen. Eurom producten zijn onderscheidend:

• Extra veilig

• Duurzame oplossingen

• Steeds weer vernieuwend

• Gebruiksvriendelijk

• Hoge kwaliteit

Eurom creëert comfort voor de klant door producten te bieden waarvoor de consument ze graag bezoekt. Dit doen we met een verrassend hoge dienstverlening.

Eurom creëert comfort voor de werknemers door een fijne werkomgeving na te streven. We werken hard, maar dat doen we samen. We kunnen op elkaar rekenen en hebben plezier in ons werk. Dat stralen we uit!

Eurom creëert comfort voor de leveranciers door het vooropstellen van de onderlinge relatie. Kwaliteit en respect zijn belangrijk waarbij we samen werken aan de Eurom visie.

Visie

Eurom wil het verschil maken. Dat doen we door continu te blijven ontwikkelen in onze producten en dienstverlening. Zo willen we de consument goede producten bieden en de klant een uitgebreider assortiment met een steeds betere dienstverlening. Samen werken we aan een beheersbare groei en een betere, veiligere en duurzamere toekomst.

 

De komende jaren zullen wij er samen hard aan werken om onze visie werkelijkheid te laten worden en de missie na te leven.